Telos IoT
Telos IoT
Telos novice
5G - dobrodošli v omrežju prihodnosti

Telos Novice

NOV.22

5G dobrodošli v omrežju prihodnosti

Kot pionir mobilnih komunikacij smo v zadnjem letu pri strankah že implementirali prvo opremo s podporo za 5G

Preberi več

S hitrostjo prenosa podatkov, ki bo do 100-krat hitrejša od 4G, 5G ustvarja nikoli videne priložnosti za vse uporabnike, podjetja in celotno družbo. In kaj bo 5G pomenil za vas? Preprosto povedano: veliko.

Večje hitrosti, zelo nizke zakasnitve in izjemna zmogljivost, prinašajo napredek na vseh področjih našega življenja, preoblikujejo industrijo in dramatično izboljšujejo vsakodnevno uporabniško izkušnjo. Storitve, ki smo jih nekoč imeli za futuristične, kot so e-zdravje, navidezna resničnost, samo vozeča vozila ter popolnoma povezane tovarne in mesta, postajajo s 5G realnost.

Nova 5G omrežja so že na voljo tudi v Sloveniji. V Telosu smo kot pionirji na področju mobilnih komunikacij pri strankah že uspešno implementirali prvo opreme s podporo za 5G. Raznovrstne naprave so namenjene tako profesionalni uporabi v M2M industrijskih okoljih (tovarne, energetika, infrastruktura, javna varnost), kot tudi v pisarnah in doma. Poleg vgrajenega 5G modema jih odlikujejo zelo zmogljive strojne komponente, številne napredne lastnosti in podpora za najnovejše komunikacijske standarde.

Telos novice

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja

Kontakt