LoRa strojna oprema

bazne postaje ♦ senzorji ♦ adapterji ♦ naprave ♦ moduli

V podjetju Telos vam na široko odpiramo vrata v IoT dobo. Nudimo popoln nabor vseh potrebnih strojnih komponent za vpeljavo pametnih IoT rešitev na osnovi LoRa tehnologije. Na voljo so LoRa bazne postaje prek katerih vzpostavimo IoT omrežje, velika izbira LoRa senzorjev za izvajanje meritev različnih dejavnikov, LoRa adapterji za povezavo obsoječih števcev in strojev, LoRa naprave za vpeljavo IoT mehanizmov in vgradni LoRa moduli.

LoRa bazne postaje

LoRa bazne postaje so srce pametnega IoT omrežja. Uporabljamo jih za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij. Ena sama LoRa bazna postaja poskrbi za zanesljivo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju do 16km in tako s signalom pokrije celotno manjše mesto. Nanje se povezuje skoraj neomejeno število najrazličnejših LoRa senzorjev in naprav. Prek vgrajene žične WAN ali mobilne povezave so povezane na splet in so tako vezni element med IoT svetom ter globalnim spletnim omrežjem.
CONDUIT
Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja
CONDUIT IP67
Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah in v najzahtevnejših industrijskih okoljih
CONDUIT AP
Cenovno ugodna LoRa dostopna točka za vzpostavitev privatnih in javnih LoRa LPWAN IoT omrežij

Senzorji, adapterji in naprave

Na voljo je celovita ponudba LoRaWAN senzorjev, adapterjev in naprav. Z LoRa senzorji na daljavo brezžično merimo najrazličnejše dejavnike – temperaturo, vlago, vsebnost plinov (CO/CO2/O3…), hrup, prisotnost, dim itd. LoRa adapterje uporabljamo za brezžično povezavo obstoječih števcev in strojev. Za vzpostavitev avtomatiziranih mehanizmov delovanja v IoT rešitvah uporabimo LoRa naprave.

LoRa senzorji

LoRa senzorji za merjenje najrazličnejših dejavnikov

Preberi več

LoRa adapterji

LoRa adapterji za priključitev obstoječih števcev in strojev

Preberi več

LoRa naprave

LoRa naprave za vzpostavitev številnih IoT mehanizmov

Preberi več

adeunis IoT adapterji in senzorji

adeunis je francoski proizvajalec industrijskih komunikacijskih naprav in senzorjev z več kot 20 letno tradicijo. Izredno kvalitetne in inovativne IoT naprave adeunis uporabljamo za vzpostavitev brezžičnih industrijskih IoT rešitev v LoRaWAN, Wireless M-Bus in Sigfox omrežjih. Če želite izboljšati upravljanje objektov, brezžično v realnem času meriti porabo elektrike, vode in plina, spremljati nivo tekočin v rezervoarjih, na daljavo nadzorovati delovanje strojev, prejemati alarme o težavah na komponentah ali vzpostaviti kak soroden IoT mehanizem, potem so adeunis produkti idealna izbira za vas.

IoT adapterji in senzorji

adeunisove adapterje uporabljamo za brežično IoT povezavanje industrijskih procesov, naprav in strojev. Na voljo so v izvedbah za LoRaWAN, Wireless M-Bus in Sigfox omrežja in z različnimi industrijskimi priključki. Izredno kompaktni adapterji so primerni za uporabo v najzahtevnejših industrijskih pogojih znotraj in zunaj objektov (IP67).
merjenje onesnaženosti

uRAD Monitor

pametne LoRa IoT merilne postaje za napredno merjenje onesnaženosti zraka

uRAD Monitor je družina naprednih avtomatiziranih senzorskih merilih postaj, ki jih uporabljamo za pametno merjenje onesnaženosti. Omogočajo sočasno merjenje do 10 okoljskih parametrov: temperature, relativne vlage, zračnega pritiska, nivoja hrupa ter koncentracije mikro delcev – PM1.0, PM2.5 in PM10. Model Industrial ima štiri razširitvene reže za vgradnjo poljubne kombinacije senzorjev za aktivno spremljanja vrednosti 26 različnih strupenih plinov. Z modelom A3 lahko spremljajo vrednost VOC (hlapne organske spojine) in gama radiacijo.

uRAD Monitor INDUSTRIAL

merjenje desetih okoljskih parametrov /
26 različnih plinov

preberi več

uRAD Monitor A3

merjenje osmih okoljskih parametrov /
VOC in radiacije

preberi več

LoRa vgradni moduli

S pomočjo LoRa vgradnih modemskim modulom dodamo LoRa IoT povezavo novim napravam in tako občutno razširimo njihovo uporabnost.
Multitech mDot
vgradni LoRa modemski modul

Preberi več

Multitech xDot
vgradni LoRa modemski modul

Preberi več

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

Kontakt
Telos IoT Novice

Naročite se na Telos IoT novice

Pridružite se naši mailing listi in pošiljali vam bomo zanimive novice iz IoT sveta.

Uspešno ste se prijavili na Telos IoT novice