LoRa strojna oprema

LoRa bazne postaje ♦ senzorji ♦ naprave ♦ moduli

 

 

V podjetju Telos vam na široko odpiramo vrata v IoT dobo. Nudimo popoln nabor vseh potrebnih strojnih komponent za vpeljavo pametnih IoT rešitev na osnovi LoRa tehnologije. Na voljo so LoRa bazne postaje prek katerih vzpostavimo IoT omrežje, velika izbira LoRa naprav in senzorjev za vpeljavo IoT mehanizmov in upravljanje meritev, ter vgradni LoRa moduli.

LoRa bazne postaje

Prek LoRa bazne postaje vzpostavimo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju 16km. Nanj se povezuje skoraj neomejeno število LoRa naprav in senzorjev. Bazna postaja je prek žične WAN ali mobilne povezave priključena na splet in je tako vezni element med IoT svetom ter globalnim spletnim omrežjem. Na voljo je model z IP67 nivojem zaščite, ki omogoča vpeljavo LoRa IoT omrežja tudi v najbolj zahtevnih okoljskih pogojih. Novost je Conduit AP, prek katerega vzpostavimo LoRa omrežje na omejeni površini (posamezen objekt) in na težko dostopnih robnih lokacijah, ki jih naša osnovna LoRa bazna postaja ne pokrije.

Multitech Conduit

LoRa bazna postaja za vzpostavitev LoRa IoT omrežja

Multitech Conduit IP67

LoRa bazna postaja za zunanjo namestitev

Multitech Conduit AP

LoRa prehod za razširitev dometa LoRa omrežja

LoRa naprave in senzorji

Na voljo je širok nabor naprav in senzorjev obogatenih z LoRa povezavo. Z LoRa senzorji na daljavo brezžično merimo najrazličnejše dejavnike – temperaturo, vlago, vsebnost plinov (CO/CO2/O3…), hrup, prisotnost, dim itd.  LoRa naprave uporabljamo za vzpostavitev avtomatiziranih mehanizmov delovanja v IoT rešitvah. Predstavljamo vam le ožji izbor razporožljivih LoRa senzorjev. Če potrebujete senzor za merjenje zelo specifičnih kategorij, nas kontaktirajte.

LoRa senzorji

GlobalSat LS111

LoRa senzor CO2 in temperature

GlobalSat LS112

LoRa senzor CO in temperature

LoRa senzor odpiranja

Zaznavanje odpiranja in zapiranja oken ter vrat

GlobalSat LS113

LoRa senzor PM2,5 delcev  in temperature

Zunanji (outdoor) LoRa senzorji

Lansitec Temp

LoRa IP65 senzor vlage in temperature

DecentLab SEN

LoRa IP67 senzor temperature, vlage, CO2 in pritiska

Lansitec Sonda

 LoRa IP65 senzor temperature z 2 ali 4 sondami

DecentLab DIS

LoRa IP67 senzor nivoja in razdalje

LoRa parkirni senzor

LoRa IP67 senzor vozil za zaznavanje prostih parkirnih mest

IoTSense Noise

LoRa IP60 senzor zvoka in hrupa

ATIM ACW-LW8

IP68 LoRa senzor izlitja vode / prisotnosti tekočine

LoRa naprave

GlobalSat LT100E

LoRa tracker / pager / buzzer

LoRa Panic tipka

Gumb za klic v sili

ATIM COM

LoRa RS232/485 Modbus modem

NKE Smart Plug

LoRa vtičnica za upravljanje napajanja

Flashnet FRE-220M

LoRa kontroler svetlobe / stikalo 220V

LoRa vodni števec

Zaznavanje in meritve potrošnje in pretočnosti

adeunis IoT adapterji in senzorji

adeunis je francoski proizvajalec industrijskih komunikacijskih naprav in senzorjev z več kot 20 letno tradicijo. Izredno kvalitetne in inovativne IoT naprave adeunis uporabljamo za vzpostavitev brezžičnih industrijskih IoT rešitev v LoRaWAN, Wireless M-Bus in Sigfox omrežjih. Če želite izboljšati upravljanje objektov, brezžično v realnem času meriti porabo elektrike, vode in plina, spremljati nivo tekočin v rezervoarjih, na daljavo nadzorovati delovanje strojev, prejemati alarme o težavah na komponentah ali vzpostaviti kak soroden IoT mehanizem, potem so adeunis produkti idealna izbira za vas.

IoT adapterji in senzorji

adeunisove adapterje uporabljamo za brežično IoT povezavanje industrijskih procesov, naprav in strojev. Na voljo so v izvedbah za LoRaWAN, Wireless M-Bus in Sigfox omrežja in z različnimi industrijskimi priključki. Izredno kompaktni adapterji so primerni za uporabo v najzahtevnejših industrijskih pogojih znotraj in zunaj objektov (IP67).

Wireless M-Bus naprave

Wireless M-Bus je brezžičen industrijski komunikacijski protokol, ki ga uporabljamo za vzpostavitev RF radijske komunikacije med števci  in podatkovnimi prehodi. Z adeunis napravami lahko vzpostavimo celotno wM-Bus komunikacijsko verigo.

Radijski RF modemi

adeunis 868MHz radijski RF modemi so idealna rešitev za hitro in preprosto vzpostavitev zanesljive podatkovne radijske povezave med dvema točkama v industrijskih okoljih. Z njihovo uporabo lahko preprosto nadomestimo standardno podatkovno žično povezavo.

uRAD Monitor

pametne LoRa IoT avtomatizirane senzorske merilne postaje za napredno merjenje onesnaženosti zraka

uRAD Monitor je družina naprednih avtomatiziranih senzorskih merilih postaj, ki jih uporabljamo za pametno merjenje onesnaženosti. Omogočajo sočasno merjenje do 10 okoljskih parametrov: temperature, relativne vlage, zračnega pritiska, nivoja hrupa ter koncentracije mikro delcev – PM2,5 in PM10. Model Industrial ima štiri razširitvene reže za vgradnjo poljubne kombinacije senzorjev za aktivno spremljanja vrednosti 26 različnih strupenih plinov. Z modelom A3 lahko spremljajo vrednost VOC (hlapne organske spojine) in gama radiacijo.

uRAD Monitor INDUSTRIAL

 merjenje desetih okoljskih parametrov / 26 različnih plinov

uRAD Monitor A3

merjenje osmih okoljskih parametrov / VOC in radiacije

LoRa vgradni modemski moduli

S pomočjo LoRa vgradnih modemskim modulom dodamo LoRa IoT povezavo novim napravam in tako občutno razširimo njihovo uporabnost.

Multitech mDot

vgradni LoRa modemski modul

Multitech xDot

vgradni LoRa modemski modul

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

Kontakt
IoT novice

Naročite se na Telos IoT novice

Pridružite se naši mailing listi in pošiljali vam bomo zanimive novice iz IoT sveta.

Uspešno ste se prijavili na Telos IoT novice