Select Page

IoT strojna oprema

bazne postaje ♦ senzorji ♦ adapterji ♦ naprave

V podjetju Telos vam na široko odpiramo vrata v IoT dobo. Nudimo popoln nabor vseh potrebnih strojnih komponent za vpeljavo pametnih IoT rešitev na osnovi LoRaWAN in NB-IoT tehnologije. Na voljo so LoRaWAN bazne postaje prek katerih vzpostavimo IoT omrežje, velika izbira IoT senzorjev za izvajanje meritev različnih dejavnikov, IoT adapterji za povezavo obsoječih števcev in strojev, IoT naprave za vpeljavo IoT mehanizmov in vgradni LoRa moduli.

LoRaWAN bazne postaje

LoRaWAN bazne postaje so srce pametnega IoT omrežja. Uporabljamo jih za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij. Ena sama LoRa bazna postaja poskrbi za zanesljivo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju do 16 km in tako s signalom pokrije celotno manjše mesto. Nanje se povezuje skoraj neomejeno število najrazličnejših LoRaWAN senzorjev in naprav. Prek vgrajene žične WAN, Wi-Fi ali mobilne povezave so povezane na splet in so tako vezni element med IoT svetom ter globalnim internetnim omrežjem.

Milesight LoRaWAN bazne postaje

Milesight zmogljive LoRaWAN bazne postaje

Visoko zmogljive, obvladljive in razširljive LoRaWAN bazne postaje. Štiri različne modelske izvedbe za vse mogoče scenarije uporabe. Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu.

Preberi več

Multitech profesionalne LoRaWAN bazne postaje

Multitech profesionalne LoRaWAN bazne postaje

Multitech Conduit je družina profesionalnih programabilnih LoRa baznih postaj, ki jih uporabljamo za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij.

Preberi več

Dragino cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje

Dragino cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje

Dragino so cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje. Modeli za notranjo in zunanjo namestitev ter Helium izvedba. Za vzpostavitev brezžičnega IoT omrežja z dometom do 16 km.

Preberi več

LoRaWAN senzorji

Senzorji, adapterji in naprave

Na voljo je celovita ponudba LoRaWAN senzorjev, adapterjev in naprav. Z LoRa senzorji na daljavo brezžično merimo najrazličnejše dejavnike – temperaturo, vlago, vsebnost plinov (CO/CO2/O3…), hrup, prisotnost, dim itd. LoRa adapterje uporabljamo za brezžično povezavo obstoječih števcev in strojev. Za vzpostavitev avtomatiziranih mehanizmov delovanja v IoT rešitvah uporabimo LoRa naprave.

LoRaWAN senzorji

LoRa senzorji

LoRa senzorji za merjenje številnih dejavnikov

Preberi več

LoRaWAN senzorji

LoRa adapterji

LoRa adapterji za priključitev obstoječih števcev in strojev

Preberi več

LoRaWAN senzorji

LoRa naprave

LoRa naprave za vzpostavitev raznih IoT mehanizmov

Preberi več

Telos IoT

Poglejte si predstavitve prodajnih programov naših glavnih principalov

Milesight

LoRaWAN senzorji in adapterji

Milesight prinaša na trg širok nabor inovativnih LoRaWAN IoT senzorjev in adapterjev, ki jih uporabljamo v različnih rešitvah na področju interneta stvari

IoT adapterji in senzorji

adeunisove adapterje uporabljamo za brežično IoT povezavanje industrijskih procesov, naprav in strojev. Na voljo so v izvedbah za LoRaWAN, Wireless M-Bus in Sigfox omrežja in z različnimi industrijskimi priključki.

Napredni IoT senzorji

Dragino prinaša LoRaWAN / NB-IoT naprave in senzorje z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na trgu. Odlikuje jih velika zanesljivost, prilagodljivost ter širok nabor razpoložljivih vhodov

uRAD

Merjenje omesnaženosti

uRAD Monitor je družina naprednih avtomatiziranih senzorskih merilih postaj, ki jih uporabljamo za pametno merjenje onesnaženosti. Omogočajo sočasno merjenje do 10 okoljskih parametrov:
Sensoneo logo

Pametno ravnanje z odpadki

Napredna rešitev združuje pametne ultra zvočne IoT senzorje, ki v realnem času spremljajo količine vseh vrst odpadkov z zelo zmogljivo programsko opremo za analizo podatkov o odpadkih.
NB-IoT

NB-IoT oprema

NB-IoT modemi, terminali in usmerjevalniki, senzorji za merjenje in spremljanje številnih dejavnikov ter naprave za povezavo obstoječih industrijskih vhodov.

5G

5G oprema

V Telosu smo kot pionirji na področju mobilnih komunikacij že pričeli z uporabo prve opreme naših principalov s podporo za 5G omrežja prihodnosti.

LoRa vgradni moduli

S pomočjo LoRa vgradnih modemskim modulom dodamo LoRa IoT povezavo novim napravam in tako občutno razširimo njihovo uporabnost.
Multitech mDot
vgradni LoRa modemski modul

Preberi več

Multitech xDot
vgradni LoRa modemski modul

Preberi več

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja

Kontakt