IoT strojna oprema

bazne postaje ♦ senzorji ♦ adapterji ♦ naprave

V podjetju Telos vam na široko odpiramo vrata v IoT dobo. Nudimo popoln nabor vseh potrebnih strojnih komponent za vpeljavo pametnih IoT rešitev na osnovi LoRaWAN in NB-IoT tehnologije. Na voljo so LoRaWAN bazne postaje prek katerih vzpostavimo IoT omrežje, velika izbira IoT senzorjev za izvajanje meritev različnih dejavnikov, IoT adapterji za povezavo obsoječih števcev in strojev, IoT naprave za vpeljavo IoT mehanizmov in vgradni LoRa moduli.

LoRa bazne postaje

LoRaWAN bazne postaje so srce pametnega IoT omrežja. Uporabljamo jih za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij. Ena sama LoRa bazna postaja poskrbi za zanesljivo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju do 16 km in tako s signalom pokrije celotno manjše mesto. Nanje se povezuje skoraj neomejeno število najrazličnejših LoRaWAN senzorjev in naprav. Prek vgrajene žične WAN ali mobilne povezave so povezane na splet in so tako vezni element med IoT svetom ter globalnim spletnim omrežjem.

Multitech profesionalne LoRaWAN bazne postaje

Multitech profesionalne LoRaWAN bazne postaje

Multitech Conduit je družina profesionalnih programabilnih LoRa baznih postaj, ki jih uporabljamo za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij.

Preberi več

Dragino cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje

Dragino cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje

Dragino so cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje. Na voljo modeli za notranjo in zunanjo (outdoor) namestitev. Uporabljamo jih za vzpostavitev IoT omrežja z dometom do 16 km.

Preberi več

LoRaWAN senzorji

Senzorji, adapterji in naprave

Na voljo je celovita ponudba LoRaWAN senzorjev, adapterjev in naprav. Z LoRa senzorji na daljavo brezžično merimo najrazličnejše dejavnike – temperaturo, vlago, vsebnost plinov (CO/CO2/O3…), hrup, prisotnost, dim itd. LoRa adapterje uporabljamo za brezžično povezavo obstoječih števcev in strojev. Za vzpostavitev avtomatiziranih mehanizmov delovanja v IoT rešitvah uporabimo LoRa naprave.

LoRa senzorji

LoRa senzorji

LoRa senzorji za merjenje številnih dejavnikov

Preberi več

LoRa adapterji

LoRa adapterji za priključitev obstoječih števcev in strojev

Preberi več

LoRa naprave

LoRa naprave

LoRa naprave za vzpostavitev raznih IoT mehanizmov

Preberi več

IoT adapterji in senzorji

adeunisove adapterje uporabljamo za brežično IoT povezavanje industrijskih procesov, naprav in strojev. Na voljo so v izvedbah za LoRaWAN, Wireless M-Bus in Sigfox omrežja in z različnimi industrijskimi priključki.

Napredni IoT senzorji

Dragino prinaša LoRaWAN / NB-IoT naprave in senzorje z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na trgu. Odlikuje jih velika zanesljivost, prilagodljivost ter širok nabor razpoložljivih vhodov

uRAD

Merjenje omesnaženosti

uRAD Monitor je družina naprednih avtomatiziranih senzorskih merilih postaj, ki jih uporabljamo za pametno merjenje onesnaženosti. Omogočajo sočasno merjenje do 10 okoljskih parametrov:
Sensoneo logo

Pametno ravnanje z odpadki

Napredna rešitev združuje pametne ultra zvočne IoT senzorje, ki v realnem času spremljajo količine vseh vrst odpadkov z zelo zmogljivo programsko opremo za analizo podatkov o odpadkih.

LoRa vgradni moduli

S pomočjo LoRa vgradnih modemskim modulom dodamo LoRa IoT povezavo novim napravam in tako občutno razširimo njihovo uporabnost.
Multitech mDot
vgradni LoRa modemski modul

Preberi več

Multitech xDot
vgradni LoRa modemski modul

Preberi več

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja

Kontakt
Telos IoT Novice

Naročite se na Telos IoT novice

Pridružite se naši mailing listi in pošiljali vam bomo zanimive novice iz IoT sveta.

Uspešno ste se prijavili na Telos IoT novice