Select Page

IoT je izjemna poslovna priložnost

 

 

Zakaj investirati v Internet stvari?

IoT je prebojna tehnologija in s tem izjemna poslovna priložnost. Omogoča občutno izboljšanje poslovnih procesov, bistveno večjo učinkovitost, znižanje stroškov, vpeljavo novih perspektivnih poslovnih modelov in izjemen nov vir prihodkov.

IoT omogoča podjetjem vpeljavo bolj učinkovitih pametnih poslovnih procesov in razvoj naprednih produktov in storitev za kupce in naročnike. IoT je pomemben nov katalizator in pospeševalec inovacij.

LoRa je izredno prilagodljivo, zmogljivo, varno in brezplačno omrežje. V njem nam ni potrebno plačevati mesečnih naročnin za prenose podatkov. Z LoRo lahko  zelo preprosto in v izredno kratekem času vzpostavimo lastno brezžično LPWAN IoT mrežno infrastrukturo.

IoT prinaša bistveno nižji TCO (Total Cost of Ownership) in popolnoma nov prebojni poslovni model. Rešitve, ki so pri drugih tehnologijah zaradi visokih stroškov neizvedljive, lahko sedaj uresničimo s pomočjo IoT tehnologij.

V podjetju Telos vam nudimo vse potrebne strojne komponente za vzpostavitev unikatnega IoT omrežja in IoT platformo GioTo – pametno orodje za upravljanje stvari v IoT omrežjih. GIoTo omogoča pregleden prikaz v IoT omrežju pridobljenih podatkov in meritev ter njihovo integracijo v poslovne procese.

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja

Kontakt