LoRa je izjemna poslovna priložnost

 

 

Zakaj investirati v LoRa omrežje?

LoRa je prebojna tehnologija in s tem izjemna poslovna priložnost. Omogoča občutno izboljšanje poslovnih procesov, bistveno večjo učinkovitost, znižanje stroškov, vpeljavo novih perspektivnih poslovnih modelov in izjemen nov vir prihodkov.

LoRa omogoča podjetjem vpeljavo bolj učinkovitih pametnih poslovnih procesov in razvoj naprednih produktov in storitev za kupce in naročnike. LoRa je pomemben nov katalizator in pospeševalec inovacij.
LoRa je izredno prilagodljivo, zmogljivo, varno in brezplačno omrežje. V njem nam ni potrebno plačevati mesečnih naročnin za prenose podatkov. Z LoRo lahko  zelo preprosto in v izredno kratekem času vzpostavimo lastno brezžično LPWAN IoT mrežno infrastrukturo.
LoRa prinaša bistveno nižji TCO (Total Cost of Ownership) in popolnoma nov prebojni poslovni model. Rešitve, ki so pri drugih tehnologijah zaradi visokih stroškov neizvedljive, lahko sedaj uresničimo s pomočjo tehnologije LoRa.

V podjetju Telos vam nudimo vse potrebne strojne komponente za vzpostavitev unikatnega LoRa IoT omrežja in IoT platformo GioTo – pametno orodje za upravljanje stvari v IoT omrežjih. GIoTo omogoča pregleden prikaz v IoT omrežju pridobljenih podatkov in meritev ter njihovo integracijo v poslovne procese.

Kontakt

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil.

*Zahtevana polja

Kontakt
Telos IoT Novice

Naročite se na Telos IoT novice

Pridružite se naši mailing listi in pošiljali vam bomo zanimive novice iz IoT sveta.

Uspešno ste se prijavili na Telos IoT novice