Telos IoT
Telos IoT

Conduit 200 IP67 LoRa bazna postaja za zunanjo (outdoor) namestitev

MultiTech Conduit 200 IP67

LoRa IoT omrežje

LoRa bazna postaja je srce zmogljivega in zanesljivega LPWAN IoT omrežja LoRa

Zunanja namestitev

Robustno outdoor ohišje za uporabo v vseh pogojih, IP67 standard zaščite

Izjemen domet

Domet bazne postaje je kar do 16km, z eno enoto pokrijemo celotno mesto

Velika zmogljivost

Na bazno postajo
se povezuje več tisoč
LoRa naprav in senzorjev

Multitech Conduit 200 IP67

Conduit 200 IP67 je nova profesionalna programabilna bazna postaja, vodilnega globalnega proizvajalca LoRaWAN baznih postaj, podjetja Multitech. Uporabljamo jo za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah.

MultiTech Conduit 200 IP67

Multitech Conduit 200 IP67 je profesionalna programabilna LoRa IoT bazna postaja namenjena zunanji (outdoor) namestitvi. Razvita je bila namensko za postavitev visoko zmogljivih javnih in zasebnih brezžičnih LoRa omrežji na zunanjih (outdoor) površinah. Plastično NEMA ohišje s podporo za IP67 standard zaščite je odporno na najbolj zahtevne okoljske pogoje, tako vlago, prah, veter, dež, sneg, kot tudi ekstremen mraz in vročino. Podprto je delovanje v temperaturnem razponu od -40° do +70° C.  Z njeno pomočjo lahko postavimo brezžično LoRaWAN omrežje tako rekoč v vsakem okolju.

Conduit 200 IP67 je na voljo v večih izvedbah – z vgrajeno zmogljivo integrirano LoRa anteno in z zunanjo LoRa anteno. Izbiramo lahko med različnimi antenami, v kompletu dobimo anteno z 8 dBi izhodne moči, ki dodatno razširi domet LoRa omrežja. Vgrajen je GPS/GNSS modul, ki se uporablja za podporo lokacijskim storitvam. Bazno postajo lahko preprosto namestimo na obstoječ komunikacijski stolp, drog javne razsvetljave ali pritrdimo na steno. Napajanje je izvedeno prek PoE vhoda. Priključitev na splet odlisno od modela poteka prek Ethernet WAN vhoda ali prek 4G LTE mobilne povezave.

Nov zunanji model daje dodaten poudarek varnosti IoT aplikacij. Varnostne funkcije vključujejo podpisano preverjanje vdelane programske opreme, izboljšane nastavitve požarnega zidu in VPN, varno preverjanje pristnosti, varen zagon in šifrirani datotečni sistem. Nove funkcije omogočajo varno in enostavno integracijo naprave v vodilne oblačne platforme. Podpora za Docker arhitekturo kontejnerjev poenostavlja mikro storitve na robu omrežja (edge computing), saj se vse operacije odvijajo v zaupanja vrednem lokalnem okolju, ki je ločen iz vdelanega sveta Linuxa in je obenem virtualiziran iz oblaka.

V bazno postajo je vgrajen mrežni strežnik – Embedded Network Server, ki skrbi za upravljanje podatkovnega prometa med napravami v LoRa omrežju (senzorji, adapterji in naprave). Obenem je zagotovljana kompatibilnost z vsemi na trgu prisotnimi Network Serverji – TTN/TTI, ChirpStack, Actility… Prek oblačne nadzorne platforme DeviceHQ nam je na voljo popoln vpogled v delovanje ter dana možnost upravljanja in nadzora vseh Conduit enot v našem omrežji. Namestitev in upravljanje bazne postaje in s tem LoRa IoT omrežja je zelo preprosto.

 • Multitech Conduit 200 IP67 je profesionalna LoRa bazna postaja, ki jo uporabljamo za vzpostavitev LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah in v najzahtevnejših industrijskih okoljih.
 • Robustno NEMA IP67 plastično ohišje omogoča delovanje v najbolj zahtevnih okoljskih pogojih – visoka vlaga, prah, veter, dež, sneg ter ekstremen mraz in vročina.
 • Delovanje v temperaturnem razponu od -40°C do 70°C.
 • Napajanje izvedeno prek vgrajenega PoE (Power over Ethernet) priključka.
 • Vgrajene vse potrebne komponente za zaščito pred strelami.
 • Vgrajen GPS/GNSS modul za napredne lokacijske storitve in LoRa timestamp funkcionalnost.
 • Dve modelski izvedbi – z vgrajeno zmogljivo interno LoRa anteno in model z visoko zmogljivo zunanjo anteno (8 dBi izhodne moči), ki občutno razširi domet LoRa omrežja na zunanjih površinah.
 • Multitech Conduit 200 IP67 je prek žične WAN in/ali mobilne (4G/LTE) povezave priključen na splet.
 • Ena sama enota poskrbi za LoRa LPWAN IoT omrežja v radiju do 16km in tako s signalom pokrije celotno manjše mesto.
 • Prek LoRa LPWAN omrežja poteka zanesljiva dvosmerna brezžična komunikacija z več tisoč senzorji in napravami.
 • Multitech Conduit 200 IP67 je vezni element med množico baterijsko napajanih lokalnih naprav ter globalnim spletnim omrežjem. Zaradi izjemno nizke potrošnje energije je življenjska doba baterij do 10 let.
 • Vsi MultiTech proizvodi so narejeni v centralni lokaciji podjetja v Minnesoti (Made in USA), v tovarni, ki se ponaša s pridobljenim zahtevnim certifikatom ISO 13485, kar je dodatna garancija za vrhunsko kvaliteto in zanesljivost.
 • Ugoden CAPEX in OPEX, ki mu pri postavitvah zunanjih brezžičnih IoT omrežij ni para.

Prikaz delovanja

Multitech LoRaWAN IoT omrežje

Prikaz delovanja Multitech Conduit LoRaWAN omrežja

MultiTech Conduit bazne postaje vzpostavijo brezžično LoRa LPWAN IoT omrežje po celotnem mestu. Prek LoRa omrežja poteka zanesljiva dvosmerna komunikacija z več tisoč LoRa senzorji in napravami. Bazne postaje zbirajo podatke in meritve, ki jih generirajo naprave in jih prek žične WAN ali mobilne 4G/LTE povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Prek IoT platforme GIoTo nam je na voljo popoln vpogled v delovanje omrežja in dana možnost upravljanja in nadzora vseh naprav in senzorjev na terenu.

MODELSKE IZVEDBE DRUŽINE MULTITECH CONDUIT

CONDUIT AP

Multitech Conduit AP

Cenovno ugodna LoRa dostopna točka za vzpostavitev LoRaWAN IoT omrežja. Novo - izvedba z zunanjo LoRa anteno in PoE napajanjem.

CONDUIT

MultiTech Conduit

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 300

Multitech Conduit 300

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 200 IP67

MultiTech Conduit 200 IP67

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah.

CONDUIT IP67

MultiTech Conduit IP67

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah in v zahtevnih industrijskih okoljih

Multitech Conduit
video predstavitev

oglejte si video predstavitev Multitech Conduit LoRa IoT bazne postaje