Telos IoT
Telos IoT

Dragino HP0D

outdoor Helium kripto Miner

Dragino HP0G - Helium miner
Helium miner

Helium kripto Miner

HP0D je prestal vse teste in pridobil polni certifikat Helium Full Hotspot

Helium miner

Rudarjenje kovancev

Pripravljen za vključitev v Helium omrežje in takojšnje služenje HNT kovancev

Helium miner

Zunanja namestitev

Robustno ohišje za namestitev na zunanjih površinah, zmogljiva antena

Helium miner

LoRaWAN IoT omrežje

Bazna postaja je srce zmogljivega in zanesljivega LPWAN IoT omrežja

Helium miner

LTE / Wi-Fi / Ethernet

Ethernet, WLAN in mobilna 4G/LTE in povezava v globalno spletno omrežje

Helium miner

Velik domet

Vsaka LoRaWAN bazna postaja s signalom pokrije področje v radiju 16km

Dragino HP0D – outdoor Helium Miner

Dragino HP0D je Helium Full Hotspot LoRaWAN bazna postaja za namestitev na zunanjih (outdoor) površinah. Uporabljamo jo za vzpostavitev Helium IoT omrežja z dometom do 16km in rudarjenje HNT kovancev.

Dragino HP0G - Helium miner

Dragino HP0D je Helium Full Hotspot LoRaWAN bazna postaja za namestitev na zunanjih (outdoor) površinah. Uporabljamo jo za vzpostavitev Helium IoT omrežja z dometom do 16km in rudarjenje HNT kovancev. Na voljo sta dve modelski izvedbi, standardna, ki se povezuje na splet prek Ethernet ali brezžične WLAN povezave in izvedba z vgrajenim 4G LTE modemom. Upravljanje naprave poteka prek grafičnega vmesnika ali SSH via LAN.

HP0D je prestal vse teste in pridobil polni certifikat Helium Full Hotspot. Omogoča rudarjenje HNT kovancev v omrežju Helium in se ponaša z vgrajenim ATECC608 šifrirnim čipom. Lahko ga uporabljamo kot Full Hotspot v Helium omrežju in vzporedno kot standardno LoRaWAN bazno postajo. Podprt je Semtech Packet forwarder in LoRa Base station.  S HP0D lahko istočasno uporabljamo dva LoRaWAN Network Serverja. Enega za rudarjenje Helium kovancev in drugega (priporočen TTN) za povezavo svojih LoRaWAN senzorjev.

Vsaka enota Dragino HP0D že vključuje 40$ onboard strošek za pristop k Helium sistemu in 10$ lokacijskih stroškov. HP0D  je v celoti pripravljen za vključitev v Helium omrežje in takojšnje služenje kovancev. Uporabnik mora samo vnesti naslov HNT denarnice in poskenirati QR kodo in HP0D se samodejno vključi. Kompletu je priloženo vse kar potrebujemo za namestitev, vključno z zmogljivo anteno in nosilcem za montažo. Omogočena je zunanja  – outdoor namestitev in delovanje v širokem temperaturnem razponu. Napajanje izvedemo direktno ali prek PoE Injectorja.

Prikaz delovanja