Telos IoT
Telos IoT

Novi poslovni prostori

#ReStart

#ReStart

Sodobno

Po dolgih letih smo se preselili v nove poslovne prostore, ki se nahajajo v Tehnološkem parku Kranj (RC IKT). Zanimiva, svetla in sodobna pisarna odprtega tipa je razdeljena na več funkcionalnih con. Vhodni del s sprejemnico, pisalni del z delovnimi mesti, konferenčni del in demo center za prikaz naših rešitev, ki je združen z prostorom za druženje. V novi pisarni je tudi skladišče.

Grafika

Barvito

Z nekaj kosi zanimivega pohištva in razsvetljave smo zmehčali stroge linije pisarniške opreme. V prostor smo umestili večje število po meri narejenih grafičnih elementov (tapete, napisi…), ki razbijejo suhoparno sivino standardnih pisarn. Dodali smo tudi precej zelenja, ter tako naredili prostor še bolj prijazen in igralno mizo za nogomet, ki popestri dneve nam in našim gostom.

Demo Live

TelosLab

V TelosLab kotičku predstavljamo najbolj zanimive rešitve in produkte iz našega programa. Razstavljeni so najrazličnejši LoRaWAN senzorji, adapterji in moduli, 4G LTE ter NB-IoT modemi in routerji, najnovejša generacija WiFi dostopnih točk in naprave za pameten dom. Oglasite se na kavi in z veseljem vam bomo v živo demonstrirali delovanje.

Obisk

Postanite del naše zgodbe

foto

Galerija