Telos IoT
Telos IoT
IoT oprema

IoT OPREMA

Popoln nabor strojne opreme za internet stvari

V podjetju Telos vam na široko odpiramo vrata v IoT dobo. Nudimo popoln nabor vse strojne opreme potrebne za vpeljavo pametnih IoT rešitev. Na voljo so LoRaWAN bazne postaje, velika izbira IoT senzorjev za oddaljeno izvajanje meritev različnih dejavnikov, adapterji za povezavo obstoječih števcev, naprave in kontrolerji za vpeljavo IoT mehanizmov, ter IoT/M2M modemi in usmerjevalniki.

Industrija 4.0
IoT oprema
CO2 in kvaliteta zraka v prostorih
Odčitavanje števcev

LoRaWAN senzorji, adapterji in naprave

Na voljo je celovita ponudba LoRaWAN senzorjev, adapterjev in naprav. Z LoRaWAN senzorji na daljavo brezžično merimo najrazličnejše dejavnike – temperaturo, vlago, koncentracijo plinov (CO/CO2/O3…), hrup, prisotnost, dim itd. LoRaWAN adapterje uporabljamo za brezžično povezavo obstoječih števcev in strojev. Za vzpostavitev avtomatiziranih mehanizmov delovanja v IoT rešitvah uporabimo LoRaWAN naprave.

LoRaWAN senzorji
LoRaWAN senzorji

LoRaWAN senzorji

LoRa senzorji za merjenje
številnih dejavnikov

Preberi več

LoRaWAN senzorji

LoRaWAN adapterji

LoRa adapterji za priključitev obstoječih števcev in strojev

Preberi več

LoRaWAN senzorji

LoRaWAN naprave

LoRa naprave in kontrolerji za vzpostavitev IoT mehanizmov

Preberi več

LoRaWAN bazne postaje

LoRaWAN bazne postaje so srce pametnega IoT omrežja. Uporabljamo jih za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij. Ena sama LoRa bazna postaja poskrbi za zanesljivo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju do 16 km na odprtem in do 2,5 km znotraj objektov. Tako s signalom pokrije celotno manjše mesto oz. industrijski kompleks. Nanje se povezuje skoraj neomejeno število najrazličnejših LoRaWAN senzorjev in naprav. Prek vgrajene žične WAN, Wi-Fi ali mobilne povezave so povezane na splet in so tako vezni element med IoT svetom ter globalnim internetnim omrežjem.

LoRaWAN bazne postaje
Milesight LoRaWAN batne postaje

Milesight zmogljive LoRaWAN bazne postaje

Visoko zmogljive, obvladljive in razširljive LoRaWAN bazne postaje. Štiri različne modelske izvedbe za vse scenarije uporabe. Odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Preberi več

Milesight LoRaWAN batne postaje

Multitech profesionalne LoRaWAN bazne postaje

Multitech Conduit je družina profesionalnih programabilnih LoRaWAN baznih postaj, ki jih uporabljamo za postavitve zmogljivih javnih in zasebnih LoRaWAN omrežij.

Preberi več

Milesight LoRaWAN batne postaje

Dragino cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje

Dragino so cenovno ugodne LoRaWAN bazne postaje. Modeli za notranjo in zunanjo namestitev. Za vzpostavitev brezžičnega IoT omrežja z dometom do 16 km.

Preberi več

NB-IoT naprave

NB-IoT / LTE-M modemi, routerji, senzorji in adapterji

4G LTE

4G/LTE oprema

Vse za vzpostavitev mobilnih povezav v M2M okoljih

5G

5G oprema

5G naprave že na voljo, prve postavitve uspešno izvedene

Predstavitev glavnih principalov za IoT opremo

Smo regijski zastopnik in distributer večjega števila pomembnih globalnih proizvajalcev opreme za internet stvari.

Milesight

Program podjetja Milesight zajema širok nabor inovativnih LoRaWAN IoT senzorjev in adapterjev, ki jih uporabljamo v različnih rešitvah na področju interneta stvari.

Dragino logo

Visoko zmogljivi Dragino LoRaWAN / NB-IoT senzorji in adapterji  z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na trgu. Zunanja antena za popoln signal.

Adeunis

Adeunisove adapterje uporabljamo za brežično IoT povezavanje industrijskih procesov, naprav in strojev. Na voljo so v izvedbah za LoRaWAN in NB-IoT omrežja.

Rika sensors logo

V programu Rika so na voljo žični senzorji za merjenje številnih okoljskih parametrov: vremena, temperature in vlage, zračnega tlaka, PM prašnih delcev, CO2, itd.

uRAD

uRAD Monitor je družina avtomatiziranih senzorskih merilih postaj za pametno merjenje onesnaženosti. Sočasno merjenje do 10 okoljskih parametrov.

Sensoneo logo

Sensoneo združuje pametne ultra zvočne IoT senzorje, ki spremljajo količine vseh vrst odpadkov z zelo zmogljivo programsko opremo za analizo podatkov o odpadkih.

Ostali principali

Kontaktni obrazec

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil

*Zahtevana polja