Telos IoT
Telos IoT

LoRaWAN
IoT senzorji
in adapterji

Širok nabor zmogljivih
LoRaWAN senzorjev in
adapterjev za vzpostavitev
naprednih IoT rešitev

 

Preberi več
Milesight LoRaWAN IoT senzorji in adapterji

Milesight prinaša na trg širok nabor zelo zmogljivih LoRaWAN IoT senzorjev, adapterjev, naprav in kontrolerjev. Uporabljamo jih v različnih rešitvah na področju interneta stvari. Inovativne senzorje odlikujejo številne napredne lastnosti, atraktivna oblika in visoka kvaliteta izdelave. NFC aktivacija in upravljanje senzorjev poteka prek brezplačne aplikacije na mobilnem telefonu. Senzorji se brezžično povezujejo na bazne postaje na razdaljah do 16km. Obenem ponujajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Glavne prednosti Milesight LoRaWAN senzorjev

LoRaWAN IoT omrežje

LoRaWAN IoT omrežje

Zmogljivo IoT omrežje za brezžične povezave na razdaljah do 16km

LoRaWAN IoT omrežje

Baterijsko napajanje

Senzorje napajajo baterije z življenjsko dobo do 10 let

LoRaWAN IoT omrežje

Inovativni IoT senzorji

Številne napredne lastnosti za lažjo vzpostavitev IoT rešitev

LoRaWAN IoT omrežje

NFC aktivacija

Preprosto nastavljanje senzorjev prek vgrajenega NFC čipa

LoRaWAN IoT omrežje

Vsi podatki na telefonu

Vse meritve iz senzorjev spremljamo neposredno na telefonu

LoRaWAN IoT omrežje

Kvalitetna izdelava

Uporabljene zmogljive komponente poskrbijo za dolgotrajno tekoče delovanje

LoRaWAN IoT omrežje

Nastavljivi alarmi ob dogodkih

Senzorji nas samodejno upozorijo na preseganje nastavljenih vrednosti

LoRaWAN IoT omrežje

Ugodna cena

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Visoko kakovostni inovativni produkti.

LoRaWAN temperaturni senzorji

Milesight EM300-TH

Milesight EM300 – LoRaWAN senzor temperature in vlage

Milesight EM300-TH je cenovno ugoden LoRaWAN senzor temperature in vlage. Omogoča zelo natančno brezžično merjenje temperature z le 0.3°C odstopanja.

Milesight EM320-TH

Milesight EM320-TH

Milesight EM320-TH je senzor za natančno oddaljeno brezžično merjenje temperature in vlage. Odlikuje ga FDA odobritev za uporabo v stiku z živili, IP67 ohišje in možnost lokalne hrambe meritev.

Milesight EM500-PT100
Milesight_EM500-PT100

Milesight EM500-PT100 je profesionalen industrijski LoRaWAN senzor s temperaturno sondo. Podprte so meritve temperature v ekstremnem razponu od -200°C do +800°C.

LoRaWAN CO2/IAQ senzorji

Milesight AM103

Milesight AM103

Milesight AM103 je zmogljiv LoRaWAN IAQ senzor, s katerim merimo vrednost CO2, temperature in vlage v prostorih. Vgrajen e-ink zaslon, CO2 semafor in e-moji simboli za prikaz vrednosti.

Milesight AM107

Milesight AM107

Milesight AM107 je LoRaWAN ambientalni senzor z vgrajenim zaslonom. Z njim merimo sedem različnih kategorij – CO2, VOC, prisotnost, svetilnost, temperaturu, vlago in zračni pritisk.

Milesight AM319

Milesight AM319

Milesight AM319 je napredni LoRaWAN ambientalni senzor, s katerim merimo kar devet različnih kategorij. Vgrajen e-ink zaslon, E-moji simboli, CO2 semafor in brenčalo za prikaz kvalitete zraka.

Milesight EM500

Milesight EM500

Milesight EM500 je robustni LoRaWAN CO2 senzor namenjen zunanji (outdoor) namestitvi. Naprava neprestano spremlja vrednosti CO2, temperature, vlage in zračnega pritiska.

Milesight WS302

Milesight_WS302 - LoRaWAN senzor hrupa

Milesight WS302 je baterijsko napajani LoRaWAN senzor hrupa. Namenjen je aktivnemu spremljanju hrupa v prostorih. Barvni semafor na sami napravi jasno prikazuje trenuten nivo hrupa.

LoRaWAN adapterji, naprave in IoT kontrolerji

Milesight EM300-DI

Milesight EM300-DI LoRaWAN pulzni adapter

Milesight EM300-DI je zmogljiv kompaktni LoRaWAN pulzni adapter. Uporabljamo ga za oddaljeno brezžično odčitavanje podatkov o porabi iz števcev.

Milesight WS52x

Milesight WS52x - pametna LoRaWAN električna vtičnica

Milesight WS52x je pametna LoRaWAN 220V električna vtičnica. Uporabljamo jo za upravljanje napajanja ter spremljanje porabe elektrike v različnih IoT rešitvah.

Milesight UC100

Milesight UC100 - LoRaWAN IoT kontroler

Milesight UC100 IoT kontroler služi za neposredno oddaljeno povezavo ter upravljanje naprav, strojev in števcev z RS485 Modbus vhodom prek LoRaWAN IoT omrežja.

Milesight WT101
Milesight WT101 LoRaWAN radiatorski ventili

Pametni radiatorski ventili Milesight WT101 lahko individualno nadzorujejo temperaturo za vsako sobo posebej. Prinašajo do 30% nižje stroške ogrevanja.

Prikaz delovanja Milesight LoRaWAN IoT omrežja

Prikaz delovanja LoRaWAN IoT omrežja

Na diagramu opazujemo brezžično LoRa LPWAN IoT omrežje, ki je vzpostavljeno s pomočjo različnih modelov Milesight LoRaWAN baznih postaj  – cenovno ugodne mini UG63, pol-industrijske UG65,  profesionalne outdoor UG67 in industrijske UG56. Prek LoRa omrežja poteka zanesljiva dvosmerna komunikacija s številnimi Milesight LoRaWAN senzorji in adapterji. Bazne postaje zbirajo podatke in meritve, ki jih ti nodi generirajo in jih prek žične WAN, Wi-Fi ali mobilne (4G/LTE) povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Prek IoT platforme GIoTo nam je na voljo celovit vpogled v delovanje omrežja in dana možnost upravljanja in nadzora vseh naprav na terenu.