Telos IoT
Telos IoT
LoRaWAN senzorji

IoT OPREMA

LoRaWAN senzorji,
adapterji in naprave

Na voljo je zelo širok nabor senzorjev, naprav, adapterjev in kontrolerjev obogatenih z LoRaWAN povezavo. Z LoRaWAN senzorji lahko na daljavo brezžično merimo najrazličnejše dejavnike – temperaturo, vlago, koncentracijo plinov (CO2/O3/NOx…), VOC, PM prašne delce, hrup, svetilnost, prisotnost, dim in številne druge. LoRaWAN adapterje uporabljamo za brezžično IoT povezavo obstoječih števcev in strojev. Za vzpostavitev avtomatiziranih mehanizmov delovanja v IoT rešitvah uporabimo LoRaWAN naprave in kontrolerje.

Milesight LoRaWAN IoT senzorji in adapterji
Industrija 4.0
CO2 in kvaliteta zraka v prostorih

Modelske izvedbe LoRaWAN senzorjev

Temperaturni senzorji

Senzorji nivojev

Senzorji za kmetijstvo

CO2 senzorji - IAQ

Senzorji onesnaženosti - AQI

  • Merjenje osmih okoljskih parametrov – temperature, relativne vlage, zračnega pritiska, koncentracije hlapnih organskih spojin (VOC – Volatile organic compounds), koncentracije PM2,5 mikro delcev, nivoje CO2 – ogljikovega dioksida in CH2O – formaldehida ter merjenje gama / x-ray ionizirajočega sevanja.

  • Z uRAD Industrial v živo merimo temperaturo, relativno vlago, zračni pritisk, VOC, nivo hrupa ter koncentracijo mikro delcev – PM1.0, PM2.5 in PM10. 4 razširitvene reže za vgradnji poljubne kombinacije senzorjev za aktivno spremljanje vrednosti 26 različnih plinov.

LoRaWAN adapterji

LoRa naprave in kontrolerji

Predstavitev glavnih principalov za IoT opremo

Smo regijski zastopnik in distributer večjega števila pomembnih globalnih proizvajalcev opreme za internet stvari.

Milesight

Program podjetja Milesight zajema širok nabor inovativnih LoRaWAN IoT senzorjev in adapterjev, ki jih uporabljamo v različnih rešitvah na področju interneta stvari.

Dragino logo

Visoko zmogljivi Dragino LoRaWAN / NB-IoT senzorji in adapterji  z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto na trgu. Zunanja antena za popoln signal.

Adeunis

Adeunisove adapterje uporabljamo za brežično IoT povezavanje industrijskih procesov, naprav in strojev. Na voljo so v izvedbah za LoRaWAN in NB-IoT omrežja.

Rika sensors logo

V programu Rika so na voljo žični senzorji za merjenje številnih okoljskih parametrov: vremena, temperature in vlage, zračnega tlaka, PM prašnih delcev, CO2, itd.

uRAD

uRAD Monitor je družina avtomatiziranih senzorskih merilih postaj za pametno merjenje onesnaženosti. Sočasno merjenje do 10 okoljskih parametrov.

Sensoneo logo

Sensoneo združuje pametne ultra zvočne IoT senzorje, ki spremljajo količine vseh vrst odpadkov z zelo zmogljivo programsko opremo za analizo podatkov o odpadkih.

Ostali principali

Kontaktni obrazec

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil

*Zahtevana polja