Telos IoT
Telos IoT
Družina Conduit

LoRa bazne postaje

Srce zmogljivega
LoRaWAN IoT omrežja

Preberi več

Ameriško podjetje Multitech je vodilni globalni proizvajalec industrijskih komunikacijskih vmesnikov za povezovanje naprav v IoT in M2M okoljih. Vsa oprema je proizvedena na centralni lokaciji v Minessoti v ZDA in podvržena izredno zahtevnem testiranju, kar ima za posledico manj kot 0.5% okvar v življenjski dobi naprav. Če potrebujete brezhibno delujočo profesionalno opremo, z vgrajeno napredno poslovno inteligenco, je MultiTech prava izbira za vas.

Multitech Conduit – LoRaWAN bazne postaje

Multitech Conduit je družina profesionalnih programabilnih LoRa baznih postaj, ki jih uporabljamo za postavitve visoko zmogljivih javnih in zasebnih LoRa LPWAN IoT omrežij. Ena sama LoRa bazna postaja poskrbi za zanesljivo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju do 16km in tako s signalom pokrije celotno manjše mesto. Bazne postaje so srce pametnega IoT omrežja. Nanje se povezuje skoraj neomejeno število najrazličnejših LoRa naprav in senzorjev. Prek vgrajene žične WAN ali mobilne povezave so povezane na splet in so tako vezni element med IoT svetom ter globalnim spletnim omrežjem. LoRa bazne postaje odpirajo vrata za takojšnjo implementacijo IoT rešitev in senzorskih omrežij na številnih področjih – industrija, pametna mesta, kmetijstvo, energetika, infrastruktura, zdravstvo, varnost. Multitech je največji globalni proizvajalec LoRa baznih postaj.

LoRa IoT omrežje

Srce zmogljivega in zanesljivega LPWAN IoT omrežja LoRa

4G-LTE in WAN

WAN in mobilna
povezava na globalno
spletno omrežje

Izjemen domet

Domet bazne postaje je 16km, z eno enoto
povežemo celo mesto

Lokacijske storitve

Vgrajen GPS modul za podporo naprednim lokacijskim rešitvam

Velika zmogljivost

Na bazno postajo se povezuje več tisoč LoRa senzorjev

Programabilnost

Vgrajena programska oprema za lokalno delovanje aplikacij

Preprosta uporaba

Namestitev in upravljanje IoT omrežja je zelo preprosto

5 modelov

Pet modelov

Različne verzije pokrijejo vse mogoče scenarije uporabe

MODELSKE IZVEDBE DRUŽINE MULTITECH CONDUIT

CONDUIT AP

Multitech Conduit AP

Cenovno ugodna LoRa dostopna točka za vzpostavitev LoRaWAN IoT omrežja. Novo - izvedba z zunanjo LoRa anteno in PoE napajanjem.

CONDUIT

MultiTech Conduit

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 300

Multitech Conduit 300

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 200 IP67

MultiTech Conduit 200 IP67

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah.

CONDUIT IP67

MultiTech Conduit IP67

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah in v zahtevnih industrijskih okoljih

Prikaz delovanja Multitech LoRaWAN IoT omrežja

Multitech Conduit bazne postaje vzpostavijo brezžično LoRa LPWAN IoT omrežje po celotnem mestu. Prek LoRa omrežja poteka zanesljiva dvosmerna komunikacija z več tisoč LoRa senzorji in napravami. Bazne postaje zbirajo podatke in meritve, ki jih generirajo naprave in jih prek žične WAN ali mobilne (4G/LTE) povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Prek oblačne nadzorne platforme nam je na voljo popoln vpogled v delovanje omrežja in dana možnost upravljanja in nadzora vseh naprav in senzorjev na terenu.

Multitech Conduit LoRa IoT Starter Kit je namenski paket, ki vsebuje vse, kar potrebujete za hiter razvoj lastne IoT rešitve. Starter Kit omogoča, da je vaš PoC (Proof of Concept) zelo hitro vzpostavljen in povezan v oblak. kjer lahko v živo spremljate podatke iz senzorjev in naprav.

Multitech video predstavitev

oglejte si video predstavitev Multitech Conduit LoRa IoT bazne postaje