Telos IoT
Telos IoT

Conduit 300 programabilna LoRaWAN bazna postaja

Multitech Conduit 300

LoRa IoT omrežje

LoRa bazna postaja je srce zmogljivega in zanesljivega LPWAN IoT omrežja LoRa

Velika zmogljivost

Na bazno postajo
se povezuje več tisoč
LoRa naprav in senzorjev

Izjemen domet

Domet bazne postaje je kar do 16km, z eno enoto pokrijemo celotno mesto

4G-LTE in WAN

Vgrajena WAN in mobilna povezava na globalno spletno omrežje

Multitech Conduit 300

Conduit 300 je nova programabilna LoRa bazna postaja, vodilnega globalnega proizvajalca baznih postaj, podjetja Multitech. Uporabljamo jo za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja. Naprava je prejela priznanje IoT produkt leta 2021.

Multitech Conduit 300

Conduit 300 je nova LoRaWAN bazna postaja vodilnega globalnega proizvajalca baznih postaj, podjetja Multitech. Uporabljamo jo za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja. Domet signala je do 16km, ena sama enota tako lahko pokrije celotno manjše mesto. V LoRa omrežju poteka zanesljiva in varna dvosmerna komunikacija z več tisoč LoRa senzorji in napravami. Vsi pridobljeni podatki in meritve, ki se zbirajo v bazni postaji, se prek žične WAN ali mobilne 4G LTE povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Poleg tega 4 portno Gigabitno ethernet stikalo olajša postavitev navideznih omrežij znotraj ene naprave.

Nov model daje dodaten poudarek varnosti IoT aplikacij. Varnostne funkcije vključujejo podpisano preverjanje vdelane programske opreme, izboljšane nastavitve požarnega zidu in VPN, varno preverjanje pristnosti, varen zagon, šifrirani datotečni sistem in podporo za TPM 2.0. Nove funkcije omogočajo varno in enostavno integracijo naprave v vodilne oblačne platforme. Podpora za Docker arhitekturo kontejnerjev poenostavlja mikro storitve na robu omrežja (edge computing), saj se vse operacije odvijajo v zaupanja vrednem lokalnem okolju, ki je ločen iz vdelanega sveta Linuxa in je obenem virtualiziran iz oblaka.

V bazno postajo je vgrajen mrežni strežnik – Embedded Network Server, ki skrbi za upravljanje podatkovnega prometa med napravami v LoRa omrežju (senzorji, adapterji in naprave). Obenem je zagotovljana kompatibilnost z vsemi na trgu prisotnimi Network Serverji – TTN/TTI, ChirpStack, Actility… Prek oblačne nadzorne platforme DeviceHQ nam je na voljo popoln vpogled v delovanje ter dana možnost upravljanja in nadzora vseh Conduit enot v našem omrežji. Namestitev in upravljanje bazne postaje in s tem LoRa IoT omrežja je zelo preprosto.

  • Multitech Conduit 300 je programabilna LoRa bazna postaja, ki jo uporabljamo za vzpostavitev visoko zmogljivih privatnih in javnih LoRa LPWAN IoT omrežij.
  • Ena sama enota poskrbi za LoRa LPWAN IoT omrežje v radiju do 16km in tako s signalom pokrije celotno manjše mesto.
  • Prek LoRa LPWAN omrežja poteka zanesljiva dvosmerna brezžična komunikacija z več tisoč senzorji in napravami.
  • Multitech Conduit je vezni element med množico lokalnih senzorjev, naprav in adapterjev ter globalnim spletnim omrežjem. Zaradi izjemno nizke potrošnje energije je življenjska doba baterij do 10 let.
  • Multitech Conduit je prek vgrajene žične WAN in/ali mobilne (4G/LTE) povezave priključen na splet.
  • Vgrajen GPS/GNSS modul za podporo naprednim mrežnim funkcijam (LoRa timestamp funkcionalnost).
  • Kovinsko industrijsko ohišje omogoča delovanje v temperaturnem razponu od -30°C do 70°C.
  • Vsi Multitech proizvodi so narejeni v centralni lokaciji podjetja v Minnesoti (Made in USA), v tovarni, ki se ponaša s pridobljenim zahtevnim certifikatom ISO 13485, kar je dodatna garancija za vrhunsko kvaliteto in zanesljivost.
  • Garancijska doba je dve leti, po potrebi pa je mogoč nakup dodatnega leta garancije.
Multitech Conduit 300 prikaz delovanja

Multitech LoRaWAN IoT omrežje

MultiTech Conduit bazne postaje vzpostavijo brezžično LoRa LPWAN IoT omrežje po celotnem mestu. Prek LoRa omrežja poteka zanesljiva dvosmerna komunikacija z več tisoč LoRa senzorji in napravami. Bazne postaje zbirajo podatke in meritve, ki jih generirajo naprave in jih prek žične WAN ali mobilne 4G/LTE povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Prek IoT platforme GIoTo nam je na voljo popoln vpogled v delovanje omrežja in dana možnost upravljanja in nadzora vseh naprav in senzorjev na terenu.

MODELSKE IZVEDBE DRUŽINE MULTITECH CONDUIT

CONDUIT AP

Multitech Conduit AP

Cenovno ugodna LoRa dostopna točka za vzpostavitev LoRaWAN IoT omrežja. Novo - izvedba z zunanjo LoRa anteno in PoE napajanjem.

CONDUIT

MultiTech Conduit

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 300

Multitech Conduit 300

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 200 IP67

MultiTech Conduit 200 IP67

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah.

CONDUIT IP67

MultiTech Conduit IP67

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah in v zahtevnih industrijskih okoljih

Multitech Conduit
video predstavitev

oglejte si video predstavitev Multitech Conduit LoRa IoT bazne postaje