Telos IoT
Telos IoT

Multitech Conduit AP – LoRa IoT dostopna točka

Multitech Conduit AP

LoRa IoT omrežje

LoRa bazna postaja je srce zmogljivega in zanesljivega LPWAN IoT omrežja LoRa

Ugodna cena

Idealna izbira za postavitev manjših in razširitev
obstoječih LoRa omrežij

Izjemen domet

Domet bazne postaje je kar do 16km, z eno enoto pokrijemo celotno mesto

4G-LTE in WAN

Vgrajena WAN in mobilna povezava na globalno spletno omrežje
Multitech Conduit AP

Multitech Conduit AP je cenovno ugodna LoRa dostopna točka, ki jo uporabljamo za vzpostavitev manjšega ali razširitev obstoječega LoRa LPWAN IoT omrežja.
NOVO! Na voljo novi modelski izvedbi z možnostjo priključitve zunanje LoRa antene, kar prinaša večji domet signala in izvedba s podporo za PoE napajanje naprave, za preprosto namestitev.

Multitech Conduit AP

MultiTech Conduit AP je LoRa dostopna točka prek katere vzpostavimo LoRaWAN omrežje na omejeni površini z veliko koncentracijo LoRa naprav in senzorjev, recimo v trgovini, hotelu ali pisarniškem kompleksu. Je tudi idealna izbira za razširitev LoRa omrežja na težko dostopne robne lokacije, ki jih naše osnovne LoRa bazne postaje ne pokrijejo.

Kot cenovno ugoden manjši brat večkrat nagrajene Multitech Conduit LoRa bazne postaje, je Conduit AP optimalna izbira za postavitev manjših LoRa IoT omrežij. V kompaktno ohišje je integriran LoRa modul, zmogljiva LoRa antena in WAN / 4G-LTE spletna povezava. Torej dobimo vse kar potrebujemo za postavitev lastnega LoRaWAN IoT omrežja.

V bazno postajo je vgrajen mrežni strežnik – Embedded Network Server, ki skrbi za upravljanje podatkovnega prometa med napravami v LoRa omrežju (senzorji, adapterji in naprave). Obenem je zagotovljana kompatibilnost z vsemi na trgu prisotnimi Network Serverji – TTN/TTI, ChirpStack, Actility… Prek oblačne nadzorne platforme DeviceHQ nam je na voljo popoln vpogled v delovanje ter dana možnost upravljanja in nadzora vseh Conduit enot v našem omrežji. Namestitev in upravljanje bazne postaje in s tem LoRa IoT omrežja je zelo preprosto.

  • Multitech Conduit AP je cenovno ugodna LoRa dostopna točka, ki jo uporabljamo za vzpostavitev privatnih in javnih LoRa LPWAN IoT omrežij.
  • Idealna izbira za razširitev LoRa omrežja na težko dostopne robne lokacije, ki jih naše osnovne LoRa bazne postaje ne pokrijejo.
  • NOVO! Na voljo novi modelski izvedbi z možnostjo priključitve zunanje LoRa antene, kar prinaša večji domet signala in izvedba s podporo za PoE napajanje naprave, za preprosto namestitev.
  • Multitech Conduit AP je vezni element med množico baterijsko napajanih lokalnih naprav in senzorjev ter globalnim spletnim omrežjem. Zaradi izjemno nizke potrošnje energije je življenjska doba baterij do 10 let.
  • Multitech Conduit AP je prek žične WAN ali mobilne (4G/LTE) povezave priključen na splet.
  • Možnost izbire med dvema verzijama programske opreme – AEP in mLinux. Prva ima integriran pregleden grafični Drag&Drop uporabniški vmesnik (IBM Node-RED), prek katerega poteka upravljanje bazne postaje. Druga je namenjena bolj naprednim uporabnikom in kompleksnim mrežnim nastavitvam.
  • Plastično ohišje omogoča delovanje v temperaturnem razponu od -10°C do 60°C.
  • Vsi Multitech proizvodi so narejeni v centralni lokaciji podjetja v Minnesoti (Made in USA), v tovarni, ki se ponaša s pridobljenim zahtevnim certifikatom ISO 13485, kar je dodatna garancija za vrhunsko kvaliteto in zanesljivost.
  • Garancijska doba je dve leti, po potrebi pa je mogoč nakup dodatnega leta garancije.

Multitech Conduit AP prikaz delovanja

Multitech LoRaWAN IoT omrežje

MultiTech Conduit bazne postaje vzpostavijo brezžično LoRa LPWAN IoT omrežje po celotnem mestu. Prek LoRa omrežja poteka zanesljiva dvosmerna komunikacija z več tisoč LoRa senzorji in napravami. Bazne postaje zbirajo podatke in meritve, ki jih generirajo naprave in jih prek žične WAN ali mobilne 4G/LTE povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Prek IoT platforme GIoTo nam je na voljo popoln vpogled v delovanje omrežja in dana možnost upravljanja in nadzora vseh naprav in senzorjev na terenu.

MODELSKE IZVEDBE DRUŽINE MULTITECH CONDUIT

CONDUIT AP

Multitech Conduit AP

Cenovno ugodna LoRa dostopna točka za vzpostavitev LoRaWAN IoT omrežja. Novo - izvedba z zunanjo LoRa anteno in PoE napajanjem.

CONDUIT

MultiTech Conduit

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 300

Multitech Conduit 300

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja

CONDUIT 200 IP67

MultiTech Conduit 200 IP67

Profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev zmogljivega javnega ali zasebnega LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah.

CONDUIT IP67

MultiTech Conduit IP67

Visoko profesionalna LoRa bazna postaja za vzpostavitev LoRa LPWAN IoT omrežja na zunanjih (outdoor) površinah in v zahtevnih industrijskih okoljih

Multitech Conduit
video predstavitev

oglejte si video predstavitev Multitech Conduit LoRa IoT bazne postaje