Telos IoT
Telos IoT
telos

POSLOVNA PRILOŽNOST

IoT je izjemna
poslovna priložnost

Zakaj investirati v IoT tehnologije?

Internet stvari omogoča občutno izboljšanje poslovnih procesov, bistveno večjo učinkovitost, znižanje stroškov, vpeljavo novih perspektivnih poslovnih modelov in izjemen nov vir prihodkov.

Internet strari je izjeman poslovna priložnost

IoT omogoča podjetjem vpeljavo bolj učinkovitih pametnih poslovnih procesov in razvoj naprednih produktov in storitev za kupce in naročnike. IoT je pomemben nov katalizator in pospeševalec inovacij.

LoRaWAN je izredno prilagodljivo, zmogljivo, varno in brezplačno omrežje. V njem nam ni potrebno plačevati mesečnih naročnin za prenose podatkov. Z LoRaWAN tehnologijo lahko zelo preprosto in v izredno kratekem času vzpostavimo lastno brezžično LPWAN IoT mrežno infrastrukturo.

LoRaWAN prinaša bistveno nižji TCO (Total Cost of Ownership) in popolnoma nov prebojni poslovni model. IoT rešitve, ki so pri drugih tehnologijah zaradi visokih stroškov neizvedljive, lahko sedaj uresničimo.

V podjetju Telos vam nudimo vse potrebne strojne komponente za vzpostavitev unikatnega LoRaWAN IoT omrežja in IoT platformo GioTo – pametno orodje za upravljanje stvari v IoT omrežjih. GIoTo omogoča pregleden prikaz v IoT omrežju pridobljenih podatkov in meritev ter njihovo integracijo v poslovne procese.

Kontaktni obrazec

Veseli bomo vaših vprašanj in sporočil

*Zahtevana polja