Telos IoT
Telos IoT

Milesight WS52x

pametna LoRaWAN električna vtičnica

Milesight WS52x - pametna LoRaWAN električna vtičnica
GIoTo Demo
Oddaljen vklop/izklop

Vklop/izklop na daljavo

Vklop in izklop napajanja naprav na daljavo in možnost vpeljale naprednih IoT mehanizmov

Varčevanje elektrike

Varčevanje elektrike

Nepogrešljiv pripomoček za spremljanje, nadzor in optimizacijo porabe elektrike

Nastavljiv interval napajanja

Časovnica napajanja

Za vse priključene naprave lahko nastavimo časovnico napajanja, recimo deluje med 8. in 16. uro.

Varčevanje elektrike

Meritve na daljavo

Podatke o porabi elektrike v realnem času spremljamo na zaslonu telefona ali računalnika

Oddaljen vklop/izklop

LoRaWAN IoT omrežje

Brezžično LoRaWAN IoT omrežje z dometom do 16km na odprtem in 2km znotraj objektov

Oddaljen vklop/izklop

NFC aktivacija

Preprosta aktivacija in nastavljanje vtičnice prek vgrajenega NFC čipa

Milesight WS52x – LoRaWAN električa vtičnica

Milesight WS52x je pametna LoRaWAN 220V električna vtičnica. Uporabljamo jo za nadzor in upravljanje napajanja ter spremljanje porabe elektrike v različnih IoT rešitvah.

Milesight WS52x - pametna LoRaWAN 220V električna vtičnica

Milesight WS52x je pametna LoRaWAN 220V električna vtičnica. Uporabljamo jo za nadzor in upravljanje napajanja ter spremljanje porabe elektrike. Namestimo jo neposredno v standardno šuko vtičnico. S pomočjo pametne vtičnice WS52 lahko na daljavo vklapljamo in izklapljamo vse željene električne naprave. Nastavimo lahko tudi časovnico napajanja, recimo deluje med 8. in 16. uro. Vtičnica je idealna izbira za vzpostavitev naprednih mehanizmov v številnih IoT rešitvah. Primer teh je upravljanje prezračevalnega sistema. Vezano na koncentracijo CO2 v prostoru, pametna vtičnica samodejno vklaplja in izklaplja zračnik.

Pametna vtičnica meri porabo, tok, napetost in moč vseh naprav, ki so nanjo priključene. Vgrajena je prenapetostna zaščita in kondenzator, ki nas opozarja na izpade električne energije. Na voljo je model z 8 in 16 amperi upora. Aktivacija in nastavljanje senzorja je nadvse preprosta in poteka znotraj brezplačne aplikacije prek NFC čipa.

Specifikacija

Brezžični prenos podatkovTehnologijaLoRaWAN
FrekvencaEU868
Tx Moč16 dBm
Občutljivost-137 dBm
NačinOTAA/ABP Class C
ElektrikaNapetost100~250 VAC, 50~60 Hz
Maks obremenitev10~16 A (opcija), 250 VAC
MeritveNapetost (VAC), tok (A), faktor moči (%), merilnik moči (kWh)
Programska opremaNastavljanjeNFC
Vklop/izklopNa daljavo ali vgrajen gumb
Napredne lastnostiČasovnica napajanje, oddaljen vklop/izklop, prenapetostna zaščita
OstaloLED Indikator1
GumbON/OFF, Reset
Fizične karakteristikeMaterialVisoko kvalitetna plastika
Operativna temperatura-10°C do +60°C
Relativna Vlaga10% do 90%
Dimenzije110 × 62 × 35 mm

OPREMA ZA MERJENJNE PORABE ELEKTRIKEadapterji in sistemi

LoRaWAN adapterji in sistemi za

varčevanje elektrike|spremljanje delovanja strojev|upravljanje napajanja|oddaljeno odčitavanje števcev

Namenski LoRaWAN adapterji omogočajo samodejno brezžično oddaljeno spremljanje porabe elektrike, upravljanje naprav in nadzor nad delovanjem električnega omrežja.

Pameten merilec električnega toka

Pametni LoRaWAN merilec električnega toka je nepogrešljiv pripomoček za spremljanje, nadzor in optimizacijo porabe elektrike. Prinaša občutne prihranke pri stroških energije in obenem poskrbi za bolj zanesljivo delovanje strojev in celotnega lokalnega električnega omrežja. Merilnik omogoča neposredeno oddaljeno merjenje porabo elektrike v realnem času za vse željene stroje, pisarne, oddelke in sisteme. Z zgodovino meritev porabe pridobimo orodje za identifikacijo nepotrebne porabe in njeno optimizacijo. Z njegovo pomočjo lahko pravično zaračunavamo elektriko po dejanski porabi.

Pametna LoRaWAN varovalka

Z uporabo pametnih LoRaWAN varovalk lahko na daljavo brezžično merimo porabo elektrike vseh na njih priključenih odjemalcev – naprav, strojev, oddelkov in uporabnikov. V živo lahko merimo 230V napetost in 63A aktivnega toka, v eno in tri-fazni modelski izvedbi. S pomočjo povezave prek omrežja LoRaWAN lahko varovalke in priključene odjemalce brezžično vklopite ali izklopite na daljavo ter spremljate njihovo stanje, brez potrebe po fizičnem dostopu do lokacij. Pametne varovalke omogočajo večjo zanesljivosti in učinkovitosti električnega sistema.

Pametna 220V električa vtičnica

Pametno LoRaWAN 220V električno vtičnico uporabljamo za nadzor in upravljanje napajanja ter spremljanje porabe elektrike. Namestimo jo neposredno v standardno šuko vtičnico. Prek nje lahko na daljavo vklapljamo in izklapljamo vse željene električne naprave. Vtičnica je idealna izbira za vzpostavitev naprednih mehanizmov v IoT rešitvah. Primer teh je upravljanje prezračevalnega sistema. Vezano na koncentracijo CO2, vtičnica samodejno vklaplja ventilacijo.

Podmerjenje porabe števcev

Z rešitvijo IoT podmerjenja porabe števcev vzpostavimo inteligentni merilni sistem, ki omogoča brezžično oddaljeno odčitavanje porabe obstoječih in na novo vgrajenih električnih, vodnih, toplotnih in plinskih števcev v realnem času. S stalnim neposrednim dostopom do meritev pridobimo veliko količino zelo koristnih podatkov, ki jih izkoristimo za napredno analitiko in optimiziramo porabo. Rešitev prinaša tudi možnost pravičnega obračunavanja energentov po dejansko porabi.