Telos IoT
Telos IoT

Milesight TS30x

napredni PT100 temperaturni senzor z zaslonom

Milesight TS30x napredni PT100 temperaturni senzorji z vgrajenim zaslonom
Temperatura v hladilnikih
Vgrajen velik LCD zaslon

Vgrajen LCD zaslon

Nazoren prikaz trenutne
temperature, alarmov
in stanja senzorja

Senzor za vrata

Senzor za vrata

Namenska kontaktna
sonda za zaznavanje
odprtih vrat v hladilniku

Opozorilni alarmi ob preseganju nastavljene temperature

Opozorilni alarmi

Uporabniki prejmete
obvestila o preseženi
temperaturi v realnem času

Temperaturna sonda PT100

Temperaturne sonde

PT100 sonde za merjenje
temperature v razponu
od -50 do +500°C

Podpora za HACCP standard

HACCP standard

Podpora za HACCP
predpise za varno uporabo
v povezavi s hrano

Baterijsko napajanje

Baterijsko napajanje

Življenjska doba izmenljivih
baterij od 5 do 10 let, vezano
na kombinacijo sond

Idealna rešitev za oddaljeno merjenje temperature v hladilnikih

Milesight TS30x senzorji so optimalna izbira za oddaljen brezžični nadzor temperature v hladilnikih, hladilnih omarah, skrinjah in zmrzovalnikih. Uporabljamo jih za spremljanje temperature v vseh okoljih, kjer je natančen in stalen nadzor temperature ključnega pomena – v trgovinah, bencinskih servisih, skladiščih, bolnišnicah, lekarnah in laboratorijih.

Milesight serija TS30x

Na voljo sta dva modela temperaturnih senzorjev – enokanalni senzor TS301 za priklop ene sonde in dvo-kanalni senzor TS302 za priključitev dveh sond. Izbiramo lahko med tremi izvedbami profesionalnih PT100 temperaturnih sond s širokih razponom meritev (od -50°C do 500°C). Na voljo je tudi sonda z vgrajenim magnetnim kontaktnim senzorjem za spremljanje odprtih vrat v hladilnikih.

Namenske PT100 sonde

Vsi podatki jasno vidni na vgrajenem LCD zaslonu

Poleg trenutne temperature se na LCD zaslonu izpisujejo tudi alarmi ob preseganju nastavljene temperature in zaznavi odprtih vrat, stanje baterije in LoRaWAN povezave. Obenem se vse meritve v realnem času prek LoRaWAN omrežja brezžično prenašajo v IoT platformo GIoTo. V njej lahko uporabniki v vsakem trenutku na daljavo preverite trenutno temperaturo in zgodovino meritev v vseh željenih hladilnikih.

Vse podatki prikazani na velikem LCD zaslonu
Podpora za HACCP standard

Skladnost s HACCP

Senzorji iz serije TS30x zagotavljajo popolno podporo zahtevam standarda HACCP za avtomatizirano spremljanje temperature in beleženje podatkov. Temperaturne sonde so narejene na način, ki dovoljuje neposreden kontakt z živili. Prek vgrajenega USB vhoda je omogočen neposreden izvoz enkriptiranih digitalnih zapisov temperature v .pdf formatu. To zelo olajša dokumentiranje skladnosti s predpisi o hrambi živil. Podprt je standard 21 CFR Part 11B za varno ravnanje z digitalnimi podatki in podpisi (ERES).

Alarmi v realnem času

Uporabniki lahko na daljavo na svojih telefonih ali računalnikih preverite trenutno temperaturo in zgodovino meritev v vseh željenih hladilnikih. Obenem boste ob nenadni spremembi temperature izven nastavljenega območja ali ob predolgo odprtih vratih v hladilniku takoj alarmirani prek email sporočila. Tako boste lahko zagotovili integriteto vsebine hladilnikov in znižali operativne stroške.


Zelo robustno ohišje IP65 vodotesnost

Robustno ohišje /
IP65 vodotesnost

Milesight TS30x senzorji so zelo trpežni in podpirajo standard IP65. Vsi vhodi na napravi so vodotesni. Uporabljamo jih lahko tudi v najbolj zahtevnih okoljih, do živega jim ne pride ne voda, ne prah. Namestitev je zelo preprosta, na vse željene površine jih pritrdimo s priloženimi vijaki. Sonde so nameščene na 2 m dolgem kablu, na senzor jih priključmo s skoznikom.

Milesight TS30x – LoRaWAN PT100 temperaturni senzorji

Milesight TS30x je serija naprednih LoRaWAN PT100 temperaturnih senzorjev z vgrajenim zaslonom. So idealna izbira za oddaljen brezžični nadzor temperature v hladilnikih, hladilnih omarah, skrinjah in zmrzovalnikih. Namenjeni so integraciji v rešitve za hrambo živil, hladne verige (Cold Chain), skladiščenje zdravil in cepiv.

Milesight TS30x napredni PT100 temperaturni senzorji
L

vgrajen NFC čip

NFC aktivacija

Vgrajen NFC čip za preprosto konfiguracijo z enim dotikom znotraj brezplačne mobilne aplikacije.

L

Hramba meritev

Hramba podatkov

Hramba 10.000 nizov meritev na sami napravi in možnost neposrednega izvoza podatkov iz samega senzorja v varnem .pdf formatu.

L

Natančnost meritev

Natančne meritve

PT100 sonde omogoča meritve temperature z 0.4°C oz. 0.5°C natančnosti.

L

Baterijsko napajanje

Baterijsko napajanje

Napajanje je izvedeno prek zamenljivih baterij, ki zagotavljajo od 5 do 10 let delovanja. Napajanje lahko izvedemo tudi direktno prek USB-C vhoda.

L

LoRa IoT

LoRaWAN omrežje

Tehnologija LoRaWAN se lahko pohvali z izjemnim brezžičnim dometom – do 2.5km znotraj površin. Z eno samo bazno postajo pokrijemo zelo velik kompleks.

V seriji Milesight TS30x sta na voljo dva modela temperaturnih senzorjev – enokanalni senzor TS301 za priklop ene sonde in dvo-kanalni senzor TS302 za priključitev 2 sond. Izbiramo lahko med 3 izvedbami profesionalnih PT100 temperaturnih sond s širokih razponom meritev (od -50°C do 500°C). Na voljo je tudi sonda z vgrajenim magnetnim kontaktnim senzorjem za spremljanje odprtih vrat v hladilnikih. Ta nas takoj obvesti, da so vrata odprta dalj od obdobja, ki smo ga nastavili. To prinaša velike prihranke pri stroških elektrike za napajanje hladilnikov in zagotavlja integriteto vsebine.

Podatki o trenutni temperaturi so jasno prikazani na vgrajenem LCD zaslonu. Na njem se izpisujejo tudi alarmi ob preseganju nastavljene temperature. Vse meritve se v realnem času prek LoRaWAN omrežja brezžično prenašajo v IoT platformo GIoTo. V njej lahko uporabniki na daljavo na svojih telefonih ali računalnikih preverite trenutno temperaturo in zgodovino meritev v vseh željenih hladilnikih. Obenem boste ob nenadni spremembi temperature izven nastavljene območja o tem takoj alarmirani prek email sporočila. 

Senzorji iz serije TS30x zagotavljajo popolno podporo zahtevam standarda HACCP za avtomatizirano spremljanje temperature in beleženje podatkov. Temperaturne sonde so narejene na način, ki dovoljujejo neposreden kontakt z živili. Na sami napravi se lahko hrani do 10.000 nizov zgodovinskih meritev, kar dodatno poveča zanesljivost in integriteto podatkov. V primeru težave na LoRaWAN omrežju, ki ima za posledico, da paketi podatkov ne pridejo do bazne postaje, se paketi samodejno ponovno pošljejo. Prek vgrajenega USB vhoda je omogočen neposreden izvoz enkriptiranih digitalnih zapisov temperature v .pdf in .csv formatu. To zelo olajša dokumentiranje skladnosti s predpisi o hrambi živil. Podprt je standard 21 CFR Part 11B za varno ravnanje z digitalnimi podatki in podpisi (ERES).

Vodoodporni senzorji so zelo trpežni in podpirajo standard IP65. Uporabljamo jih lahko tudi v najbolj zahtevnih okoljih, do živega jim ne pride ne voda, ne prah. Namestitev je zelo preprosta, na vse željene površine jih pritrdimo s priloženimi vijaki. Napajajo jih 2 zmogljivi in izmenljivi bateriji (8000 mAh) z življenjsko dobo od 5 do 10 let. Ta je odvisna od pogostosti pošiljanja podatkov in načina delovanja. Prek USB-C vhoda je mogoče senzorje tudi direktno napajati. Vgrajen NFC čip omogoča neposredno komunikacijo z brezplačno mobilno aplikacijo Milesight Toolbox, v kateri senzorje nastavljamo.

Specifikacija Milesight TS30x

Brezžična komunikacija

TehnologijaLoRaWAN®
FrekvencaEU868
Tx moč
16 dBm (868 MHz)
Občutljivost-137dBm
NačinOTAA/ABP Class A
Konektorji
Tip konektorja
5-pin M12 A-Coded Male konektor
Kombinacije konektorjevTS301: 1 × konektor za PT100 temperaturno sondo ali 1 x magnetni senzor kontakta
TS302: 2 × konektor za PT100 temperaturno sondo ali
1 × konektor za PT100 temperaturno sondo + 1 x magnetni senzor kontakta
PT100 povezava
3-wire
Zaslon
Tip zaslona
LCD (Segment Code Screen)
Zorni kot
120°
Ostalo
Gumb1 × zunanji gum za napajanje + 1 × interni gumb za ponastavitev
LED indikator
1 × indikator statusa (notranji)
KonfiguracijaBrezplačna mobilna aplikacija (prek NFC povezave) ali
prek namenskega programa na računalniku (prek USB Type-C)
Logiranje podatkov
10.000 nizov meritev in podpora za direktni izvoz .CSV ali .PDF datoteke
Fizične karakteristike
Napajanje2 × 4000 mAh ER18505 Li-SOCL2 izmenljive baterije ali Type-C USB (5V/1A)
Življenjska doba baterijTS30x + ena ali dve PT100 sondi: okvirno 5 let
(30°C, 10 min intervali)TS302 + PT100 sonda+ magnetni senzor: okvirno 5 let (10 trigerjev/dan)
TS30x + One Magnet Sensor: več kot 10 let (10 trigerjev/dan)
Operativna temperatura-30°C to +70°C
Relativa vlaga0% to 95%
Zaščita pred vdorom
IP65
Teža175 g (TS301), 185 g (TS302)
Dimenzije109.35 × 75 × 29 mm
NamestitevPriloženi vijaki ali opcijsko magnetno
Video predstavitev:

LoRaWAN temperaturni senzorji