Telos IoT
Telos IoT

LoRaWAN IoT
bazne postaje

Najbolj združljive, obvladljive in razširljive LoRaWAN bazne postaje na trgu. Štiri modelske izvedbe za vse mogoče scenarije uporabe

 

Preberi več
Milesight LoRaWAN bazne postaje

Milesight LoRaWAN bazne postaje so optimalna rešitev za postavitev visoko zmogljivega, učinkovitega in zanesljivega LoRa IoT omrežja. Ponašajo se z zelo zmogljivimi vgrajenimi strojnimi komponentami, preprosto uporabo in podporo za številne napredne lastnosti. So najbolj združljive, obvladljive in razširljive LoRaWAN bazne postaje na trgu za številne aplikacije interneta stvari. Obenem prinašajo odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Glavne prednosti Milesight LoRaWAN baznih postaj

Milesight UG je družina zmogljivih LoRaWAN baznih postaj, ki jih uporabljamo za postavitve LoRa WAN IoT omrežij. Posamezna LoRaWAN bazna postaja poskrbi za zanesljivo brezžično LoRa IoT omrežje v radiju do 16km na odprtem in do 2km znotraj objektov. Bazne postaje so srce pametnega IoT omrežja. Na posamezno enoto se brezžično povezuje vsaj 2000 različnih LoRaWAN naprav, senzorjev, adapterjev in kontrolerjev. Prek vgrajene žične WAN, Wi-Fi ali mobilne povezave so priključene na splet in so tako vezni element med IoT svetom ter globalnim internetnim omrežjem. LoRaWAN bazne postaje odpirajo vrata za preprosto implementacijo IoT rešitev in senzorskih omrežij v številnih panogah. Na voljo so tudi modelske izvedbe za uporabo v Helium kripto IoT omrežju.

LoRaWAN IoT omrežje

LoRaWAN IoT omrežje

Srce zmogljivega in zanesljivega IoT omrežja LoRaWAN. Domet signala 16km

LoRaWAN IoT omrežje

Močna strojna oprema

Zelo zmogljive strojne komponente poskrbijo za brezhibno delovanje

4 modelske izvedbe

Štiri modelske izvedbe

Različne verzije za vse scenarije uporabe znotraj in zunaj prostorov

LoRaWAN IoT omrežje

Preprosta uporaba

Namestitev in upravljanje IoT omrežja je zelo preprosto. Podpora za Node-Red in Phython

LoRaWAN IoT omrežje

4G-LTE / Wi-Fi / WAN

Mobilna 4G/LTE, brezžična WLAN in WAN povezava v na splet

LoRaWAN IoT omrežje

Vgrajen NS

Vgrajen (embedded) lokalni network server za postavitev privatnega IoT omrežja in široka podpora za zunanje NS

LoRaWAN IoT omrežje

Zelo zmogljive antene

Vgrajene dve, tri ali štiri zelo zmogljive notranje in zunanje antene za popoln signal

LoRaWAN IoT omrežje

Ugodna cena

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Visoko kakovostni inovativni produkti

Prikaz delovanja Milesight LoRaWAN IoT omrežja

Prikaz delovanja LoRaWAN IoT omrežja

Na diagramu opazujemo brezžično LoRa LPWAN IoT omrežje, ki je vzpostavljeno s pomočjo različnih modelov Milesight LoRaWAN baznih postaj  – cenovno ugodne mini UG63, pol-industrijske UG65,  profesionalne outdoor UG67 in industrijske UG56. Prek LoRa omrežja poteka zanesljiva dvosmerna komunikacija s številnimi Milesight LoRaWAN senzorji in adapterji. Bazne postaje zbirajo podatke in meritve, ki jih ti nodi generirajo in jih prek žične WAN, Wi-Fi ali mobilne (4G/LTE) povezave prenašajo v globalno spletno omrežje. Prek IoT platforme GIoTo nam je na voljo celovit vpogled v delovanje omrežja in dana možnost upravljanja in nadzora vseh naprav na terenu.